Staklena postrojenja za miješanje

Konvencionalni tip stakla obložen agitator iz Taiji dostupan je u obliku sidra, oblik lopatice, tip turbine, tip kombinacije i druge vrste.

Detailed description

Staklena postrojenja za miješanje
Konvencionalni tip stakla obložen agitator iz Taiji dostupan je u obliku sidra, oblik lopatice, tip turbine, tip kombinacije i druge vrste. Oni pružaju kompletne specifikacije i vrhunsku kvalitetu. Kupci mogu odabrati različite vrste miješanja prema različitim reakcijskim medijima i različitim specifikacijama reaktora s linijom stakla.


Galerija proizvoda

image001 (001) .jpg


image002 (001) .jpg


image003 (001) .jpg


image004 (001) .jpg


image005 (001) .jpg

image006 (001) .jpg


Taijin reaktorski agitatori obloženi staklom obloženi su našim TJ09 emajlom. Uz dokazanu i najsuvremeniju tehnologiju emajliranja, dijelovi od staklenih ploča imaju izvrsnu otpornost na koroziju, mehanički udar i oštru promjenu temperature.

Također možemo dizajnirati i proizvesti sve vrste nestandardnih staklenih postrojenja na specifične zahtjeve kupaca.Mi smo jedan od vodećih proizvođača i dobavljača agitatorskih stakala, posvećujući visoku pozornost na kvalitetu. Ako ste zainteresirani za naše proizvode izrađene u Kini, dobrodošli da se obratite našoj tvornici za više informacija. Nudit ćemo Vam najbolju uslugu i konkurentnu cijenu.

Hot Tags: Staklo-poredani agitator, Kina, proizvođači, tvornica, proizvedeni u Kini
Srodni proizvodi
Feedback