Stakleni navojni ventil

Ventil za ispiranje može se ugraditi s tantalnim vrhom kako bi se u reaktoru ostvarilo mjerenje temperature u stvarnom vremenu, čime bi se izbjeglo kašnjenje temperature ili pogreška uzrokovana korištenjem zaštitne cijevi.

Detailed description

Stakleni navojni ventil
Zajednički stakleni vodovi za ispiranje
Stakleni navojni ventil posebno se koristi kao donji ventil za ispiranje ili donji izlazni ventil za staklene reaktore. Tijelo ventila izrađeno je od lijevanog željeza ili čelika, a unutarnja površina tijela ventila i vanjske površine jezgre ventila obložena su staklom visokih performansi. Ventilska jezgra je zapečaćena komprimiranjem PTFE brtvenog prstena. Ovaj ventil za pražnjenje koji je obložen staklom kategoriziran je u dvije vrste: Gornji tip kretanja i donji kretnji.


Galerija proizvoda

image001(001).jpg


image002(001).jpg


image003(001).jpg

Klizni ventil s cijevnim staklom


image004(001).jpg

Staklena cijevni ventil s zupčastim tuljkom


image005(001).jpg

Zajednički stakleni vodovi za ispiranje

image006(001).jpg

Sustavi za prozračivanje staklenih boja s zaptivom zupčanika


Ventil za ispiranje može se ugraditi s tantalnim vrhom kako bi se u reaktoru ostvarilo mjerenje temperature u stvarnom vremenu, čime bi se izbjeglo kašnjenje temperature ili pogreška uzrokovana korištenjem zaštitne cijevi. Osim toga, mijenjanjem uređaja za aktivaciju zraka za jezgru ventila, možete daljinski upravljati pražnjenjem reaktora.


Sustavi za prozračivanje staklenih boja s zaptivom zupčanika
Ovaj ventil za ispiranje s brtvilom za baloniranje je alternativa za ispirni ventil s brtvom za pakiranje. Osigurava pouzdane performanse brtvljenja, jednostavnost čišćenja i sposobnost povlačenja viši radni tlak. Tijelo ventila je oblikovano pomoću metode štancanja koja drastično poboljšava čvrstoću materijala. Radna temperatura: -19 ° C -200 ° C; Radni tlak: 0.6Mpa-1.6Mpa.


Mi smo jedan od vodećih proizvođača i dobavljača s ugrađenim staklenim slavinama, s posebnim naglaskom na kvalitetu. Ako ste zainteresirani za naše proizvode izrađene u Kini, dobrodošli da se obratite našoj tvornici za više informacija. Nudit ćemo Vam najbolju uslugu i konkurentnu cijenu.

Hot Tags: Staklom obloženi ispirni ventil, Kina, proizvođači, tvornica, proizvedeni u Kini
Srodni proizvodi
Feedback