Manway Cover (za staklenu reaktoru)

Ovdje ćete naći naša superiorna rješenja za pokrivanje manway dizajniranih za staklene reaktore. Oni osiguravaju siguran rad i jednostavnost otvaranja i čišćenja.

Detailed description

Presvlaka za stakleno reaktor stakla
Kao vodeći pružatelj dijelova obložene staklom i dijelovima procesne opreme, Taiji nudi široku paletu reaktorskih pribora kako bi se osiguralo sigurno sprečavanje opasnih kemikalija u reaktoru i visoku sigurnost korisnika, kao i poboljšanu učinkovitost prerade i kvalitetu proizvoda. Ovdje ćete naći naša superiorna rješenja za pokrivanje manway dizajniranih za staklene reaktore. Oni osiguravaju siguran rad i jednostavnost otvaranja i čišćenja.


Galerija proizvoda

image001(001).jpg

Presvlaka za Manway

image002(001).jpg

Kanal s poklopcem s sinteriranim staklom

image003(001).jpg

image004(001).jpg

1. Poklopac s manevarskom zaštitnom prstenom i oprugom za pomoć pri otvaranju
Ovaj sustav pokrivača može se lako postaviti na vrh staklenih reaktora. Proljetni uređaj omogućava jednostavno otvaranje i zatvaranje poklopca. Zaštitni prsten štiti šahtu od trošenja i oštećenja tijekom hranjenja.


2. Poklopac sa staklenim staklom
Stakleni poklopac reaktora je nadograđen proizvod. Prikladnije je za reaktor pomoću CIP sustava za čišćenje. Integriramo staklo promatranja u poklopac pomoću sinteriranja visoke temperature. To olakšava čišćenje stakla vida. Zbog brzog otvaranja uređaj je prikladniji za otvaranje pokrova.


Mi smo jedan od vodećih proizvođača i dobavljača pokrivača (za reaktore staklenog reaktora), posvećujući visoku pozornost na kvalitetu. Ako ste zainteresirani za naše proizvode izrađene u Kini, dobrodošli da se obratite našoj tvornici za više informacija. Nudit ćemo Vam najbolju uslugu i konkurentnu cijenu.

Hot Tags: (Za reaktor staklenog stakla), Kina, proizvođači, tvornica, proizvedeni u Kini
Srodni proizvodi
Feedback