Oprema od nehrđajućeg čelika obložena staklom

Opremljena staklenom opremom iz Taijija izrađena je od nehrđajućeg čelika od 304 ili 316L i obložena našim vrhunskim staklom. To savršeno štiti medij od onečišćenja ionom željeza.

Detailed description

Oprema od nehrđajućeg čelika obložena staklom
Opremljena staklenom opremom iz Taijija izrađena je od nehrđajućeg čelika od 304 ili 316L i obložena našim vrhunskim staklom. To savršeno štiti medij od onečišćenja ionom željeza. Dizajniran i izgrađen prema međunarodno priznatim GMP standardima, rešetkasti čelik rešetkasto obložen staklom može zadovoljiti veće zahtjeve za sigurnost operatera i kvalitetu proizvoda.


Galerija proizvoda

image001(001).jpg

image002(001).jpg

Spojni prirubnici i stezaljke koji se koriste na postrojenju od nehrđajućeg čelika obloženom staklom izrađeni su od nehrđajućeg čelika. Na temelju zahtjeva kupca, možemo izvesti toplinsku izolaciju na vanjskoj površini opreme za obradu čelika.

Mi smo jedan od vodećih proizvođača i dobavljača opreme od nehrđajućeg čelika obložen staklom, posvećujući visoku pozornost na kvalitetu. Ako ste zainteresirani za naše proizvode izrađene u Kini, dobrodošli da se obratite našoj tvornici za više informacija. Nudit ćemo Vam najbolju uslugu i konkurentnu cijenu.

Hot Tags: Oprema od nehrđajućeg čelika obložena staklom, Kina, proizvođači, tvornica, proizvedeni u Kini
Srodni proizvodi
Feedback